Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille. Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin.

www.fennia.fi


Helsingin seudun kauppakamari on voimakas Helsingin metropolialueen kehittäjä, aktiivinen yritysten ja niiden avainhenkilöiden verkottaja sekä asiantunteva ja tehokas kumppani liiketoiminnan kehittämisessä.

Kauppakamari julkaisee myös ammattikirjoja, tuottaa verkkopalveluita ja järjestää koulutuksia.  Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta muun muassa johtamisesta ja esimiestyöstä, henkilöstö- ja taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Kauppakamarin Klubit ovat luottamuksellinen verkosto, missä jaetaan kokemuksia ja sparrataan toisia ammattifasilitaattorin johdolla.

Tutustu tuotteisiimme osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi ja kauppakamariin www.helsinki.chamber.fiAutamme asiakkaitamme kasvamaan selkeyden avulla. Tuomme selkeyttä yritystoiminnan monimutkaiseen ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Greenstepissä välitämme aidosti toisistamme; meidän isosta perheestä, asiakkaista ja ympäristöstä.

Autamme asiakkaitamme heidän kannattavan kasvun polullaan tuomalla heille liiketoiminnallista lisäarvoa ja tehokkuutta prosesseihin.

www.greenstep.fi