Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille. Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin.

www.fennia.fi


Helsingin seudun kauppakamari on voimakas Helsingin metropolialueen kehittäjä, aktiivinen yritysten ja niiden avainhenkilöiden verkottaja sekä asiantunteva ja tehokas kumppani liiketoiminnan kehittämisessä.

Kauppakamari julkaisee myös ammattikirjoja, tuottaa verkkopalveluita ja järjestää koulutuksia.  Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta muun muassa johtamisesta ja esimiestyöstä, henkilöstö- ja taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Kauppakamarin Klubit ovat luottamuksellinen verkosto, missä jaetaan kokemuksia ja sparrataan toisia ammattifasilitaattorin johdolla.

Tutustu tuotteisiimme osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi ja kauppakamariin www.helsinki.chamber.fiKiinnostuitko kohderyhmästä ja mahdollisuudesta verkostoitua.

Tule mukaan yhteistyökumppaniksi. Kehitetään yhdessä sinulle sopiva tapa osallistua PK-foorumiin ja verkostoitua osallistujien kanssa päivän aikana. Erityisesti ennen seminaaria, kahvitauolla ja päivän päätteeksi cocktail-tilaisuudessa. Pakettiin kuuluu myös näkyvyys markkinoinnissa: yrityksen esittely tapahtuman verkkosivuilla uskallakasvaa.fi, logonäkyvyys sekä sähköisessä markkinoinnissamme että painetuissa tapahtumamateriaaleissamme. Yhteistyökumppani saa mahdollisuuden lähestyä niitä osallistujia, jotka antavat siihen lmoittautuessaan luvan. Yhteistyökumppaniksi ei oteta keskenään kilpailevia yrityksiä. Kumppanuuden hinta neuvotellaan kunkin yhteistyökumpanin kanssa erikseen.

Ota yhteyttä: minna.lenander@fundament.fi tai 040 732 33 85