Jorma Eloranta on vuorineuvos ja hallitusammattilainen, jolla on kokemusta useiden suomalaisten yritysten ja pörssiyhtiöiden johtamisesta työskenneltyään aikaisemmin toimitusjohtajana ja sittemmin luottamustehtävissä hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana.

Vuorineuvos, DI Jorma Eloranta on Stora Enson ja Somen Messusäätiön hallitusten puheenjohtaja ja Cargotecin hallituksen jäsen. Aiemmin mm. Nesteen ja Uponorin hallituksen pj sekä Metson, Kvaerner Masa-Yardsin, Patria Industriesin ja Finvest-konsernin toimitusjohtaja.

Toimitusjohtaja Tapio Tommila

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita.

Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Enemmistöomistuksessa olevat sijoituskohteet muodostavat Panostajan emoyhtiön kanssa Panostaja-konsernin. Panostaja-konsernissa työskentelee noin 2 000 henkilöä ja tilikaudella 2018 konsernin liikevaihto oli 200 miljoonaa euroa. Panostajan osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. 

Heikki Lehtonen on metalliyhtiö Componentan entinen pitkäaikainen toimitusjohtaja ja pääomistaja, joka erotettiin omasta yhtiöstään epäonnistuneiden investointien jälkeen vuonna 2015.

Heikki Lehtonen, Suomivalimo, Otava osakas ja hallituksen jäsen. Lehtonen osti Suomivalimon veljensä ja valimon toimivan johdon kanssa kolme vuotta sitten. Nyt se toimii kannattavasti kotimaisen konepajateollisuuden alihankkijana. ”Näille kansainvälisille yrityksille on erityisesti tuotekehitysmielessä tärkeätä, että täällä on meidän kaltaisemme toimija”, Lehtonen sanoo.

”Jokainen haluaa siirtää perheyrityksen seuraavalle sukupolvelle paremmassa kunnossa. Pelko, ettei siinä onnistu, on aikamoinen henkinen painolasti”, Heikki Lehtonen sanoo.

Heini Pirttijärvi on Esperi Caren varatoimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus johtamisesta voimakkaan muutoksen keskellä olevista yhtiöistä. Pirttijärvi uskoo, että kannattavan liiketoiminnan ydin on osaava henkilöstö, jonka johtaminen muutoksessa vaatii avointa ja positiivista kulttuuria sekä visiota nykyistä paremmasta tulevaisuudesta.

Evon Blomstedt is a battle-hardened entrepreneur, who is an inspirational speaker on girl power, motivation and entrepreneurship. She is also an ambassador of famous Finnish spirit ‘SISU’. In 2012, she founded HUONE, the concept that won 7 awards today, including Evento Awards’ ‘Best Event Venue in Finland’ twice (in 2014 and 2016, under 100 pax). HUONE’s inspiring spaces and personal, warm-hearted service help meeting/event participants to unleash their inner potential – be it decision making, innovating, learning, or networking. The company is one of the few Finnish BtoB service companies aiming at international, scalable growth. In addition to its domestic units in Jätkäsaari and Kamppi, Helsinki, HUONE successfully expanded to Singapore in 2017, and has recently opened near the Copenhagen Airport, Denmark. For more: www.huone.event/fi

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin uskoo, että Linnanmäen menestyminen pohjautuu työstään innostuneisiin ja sitoutuneisiin hupimestareihin, jotka yhdessä kehittävät intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa. Työnantajan tehtävänä on taata, että hupimestarit astelevat päivittäin töihin kuin punaista mattoa pitkin, motivoituneina ylittämään asiakkaiden odotukset sekä varmistamaan yrityksen menestys. Suomen rakastetuimmassa huvipuistossa luodaan yhdessä työhuvinvointia ja siten menestystä. Siksi Linnanmäki on erityisen ylpeä, että helmikuussa 2019 Linnanmäki valittiin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimusten suurten yritysten sarjassa, joka pohjautuu nimenomaan työntekijöiden luottamukseen.