Antti Kuljukka, Fennia-konsernin konsernijohtaja

Toimitusjohtaja Jari Latvanen, Stockmann

Latvanen (s.1964), MBA, on toiminut aiemmin HKScanin toimitusjohtajana, Stora Enson kuluttajapakkauskartonkeja valmistavan Consumer Board -divisioonan johtajana, toimitusjohtajana Findus Nordicilla ja useissa eri johtotehtävissä Nestléllä.

Toimitusjohtaja, partneri Lari Mykrä, Timma (kuvassa oikealla)

Suomalaislähtöinen Timma on laajentanut toimintaansa ensin Ruotsiin ja nyt myös Norjaan. Suunnitelmissa on viedä palvelu myöhemmin myös muihin pohjoismaihin ja lisäksi Saksaan tai Espanjaan. Suomessa Timman tuntevat kampaamo-, hyvinvointi- ja kauneusalan yrittäjien lisäksi kuluttajat. Timma kasvaa maltillisesti tulorahoituksella – ”Isot rahoituskierrokset eivät ole ainoa tapa edetä”

Hallituksen puheenjohtaja Tore Teir, Greenstep

Torella on usean vuoden kokemus eri yritysten talous- ja rahoitusosastojen johtotehtävistä. Uransa aikana hän on keskittynyt erityisesti rakentamaan uutta liiketoimintaa sekä suuryritysten sisällä uudistumista varten, että tukenut pieniä ja keskisuuria yrityksiä heidän kasvupolullaan. Tore on Greenstepin hallituksen puheenjohtaja ja tämän lisäksi hän toimii hallituksen jäsenenä useissa yrityksissä.