Uskalla kasvaa – kansainvälistyminen

Aika: torstai 12.9.2019 klo 16.00-19.00
Paikka: A Grid Mordor, Otakaari 5, Otaniemi

Menestys ei synny tyhjästä eikä pysy pitämättä. Menestyäkseen yrityksen on oltava valmis kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Menestyksen triangeli muodostuu omasta tiimistä, asiakkaista ja kyvystä yrittää nähdä ”kulman taakse”, eli innovointikyvystä.

Kansainvälistyminen ei ole vain kv-markkinoille suuntaamista, vaan enemmänkin asenne, jolla suhtaudutaan muuttuviin kilpailuasetelmiin, joita luovat verkkokauppa, asiakkaiden kansainvälistyminen, due diligence -vaatimukset ja kotimarkkinoiden muuttuminen kv-markkinaksi.

Pelkkä selviytyminen on tavoite vailla tulevaisuutta, kasvu on välttämätöntä ja kansainvälistyminen yksi sen ulottuvuuksista.

Hallitus on merkittävässä roolissa kasvutavoitteiden asettamisessa ja strategian luomisessa. Tule keräämään mukaasi hyvät neuvot ja käytännön vinkit!

Ohjelma:

Tervetuloa Ilkka Wäck, hallituksen puheenjohtaja, Hallituspartnerit Helsinki

Jari Laine, toimitusjohtaja, Varusteleka: Total World Domination! Kuinka hyökätä sissitaktiikalla Amazonin kotimarkkinalle

Mikko Kosonen, yliasiamies Sitra: Kansainväliseen kasvuun kiertotalouden liiketoimintamalleilla.

Partneri Juha Pinomaa: Kasvuyhtiöiden kansainvälistäminen – kokemuksia teknologia start-upeista, case Betolar Oy

Kiitos ja tervemenoa Ilkka Wäck

Ilmoittaudu!

Uskalla kasvaa – menestys

Aika: tiistai 2.4.2019 klo 16.00-19.00
Paikka: Fennian pääkönttori, Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki

Menestys ei synny tyhjästä eikä pysy pitämättä. Menestyäkseen yrityksen on oltava valmis kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Menestyksen triangeli muodostuu omasta tiimistä, asiakkaista ja kyvystä yrittää nähdä ”kulman taakse”, eli innovointikyvystä.

Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori ja useiden yritysten hallituksen puheenjohtaja ja jäsen Kari Neilimo puhuu hallitustyön roolista kasvun moottorina.

Kempin hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama kertoo millaisia askeleita Kempin menestyksen polulla on otettu.

Fennian Kari Wilen ja Teemu Vuontela antavat käytännön vinkkejä, miten kannustaa tiimiä pyrkimään kasvutavoitteisiin ja miten onnistumisesta parhaiten palkitaan. 

Katso tapahtuman kuvat ›

Uskalla kasvaa – kriisi

Aika: tiistai 12.2.2019 klo 16.00-19.00
Paikka: Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9, neuvotteluhuone Mansku

Kriisi on aina potentiaalinen uhka liiketoiminnalle. Sen tunnistaminen ja tunnustaminen haastaa niin operatiivista johtoa kuin hallitustakin – etenkin kun some lyhentää reagointiaikaa ja faktantarkistusta entisestään.

Tule kuulemaan miten kriisistä voi oppia ja miten hyödyntää sitä mahdollisuutena kasvuun. Terrafamen Lauri Ratia avaa, miten muutostyötä tehdään sitkeästi median paineesta huolimatta. Pohjoisranta BCW:n Esa Laurila ja Jarmo Forsell kertovat, kuinka onnistua poikkeustilanteiden hallinnassa ja viestinnässä toimintaympäristössä, jossa lähteiden uskottavuus on kyseenalaistettu. Esitykseen kuuluu yhteisesti tehtävä kriisiviestintäharjoitus. Kriisitietoiseen ajatteluun kuuluvasta riskienhallinnasta päivittävät KPMG:n Markku Otonkorpi ja Suvi Viljaranta.

Katso tapahtuman kuvat ja haastattelut ›

Uskalla kasvaa!