Hallitus kasvun kannustajana

Jorma Eloranta – vuorineuvos, hallituksen puheenjohtaja Stora Enso

Ei kahvinjuontia vaan mitä jokaisen hallituksen jäsenen tulisi muistaa, etenkin tällä hetkellä, kun yritysympäristön muutokset ovat nopeita ja isoja, voidakseen todella vaikuttaa yrityksen menestykseen


Näkökulmia kasvun rakentamiseen

Tapio Tommila – toimitusjohtaja Panostaja Oy

Rohkeista ideoista suomalaisiksi menestystarinoiksi. Mikä saa pääomasijoittajan uskomaan yrityksen nousuun? Millaisia kasvutavoitteita ja innovaatioita odotetaan?


Polttopisteessä – kriisijohtamisen ABC

Heini Pirttijärvi –varatoimitusjohtaja Esperi Care

Keskellä Suomen suurinta sote-alan uudistusta, toimialalla, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys niin taloudellisesti kuin mielikuvallisestikin ja tilanteessa, jossa tavoiteasetannan on muututtava – todellakin polttopisteessä!


Asiakaslupauksen lunastaminen työhuvinvoinnin kautta – Case Linnanmäen Huvipuisto

Pia Adlivankin, toimitusjohtaja Linnanmäen Huvipuisto

Työ ja intohimo samassa lauseessa ilman, että alkaa naurattaa. Paitsi, että Pia Adlivankinin työyhteisössä nimenomaan saa nauraa. Kaikki työntekijät ovat hupimestareita, joilla on hymysilmät, vinkkisuu, pelinenä ja turvakädet. Miten saada organisaatio työhuvinvoimaan niin, että tämä toteutuu ja asiakkaat kokevat iloa ja elämyksiä!


A Risky Start-up or a High Growth Start-up? Case: HUONE Growth to Internationalization

Evon Blomstedt – perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen, Huone

Miten suomalainen tapahtumahotelli valloitti ensin yhden maailman suurimmista bisneskokouskaupungeista, Singaporen ja nyt myös markkina-alueen, jossa on paljon tietoisia kokous- ja tapahtuma-asiakkaita – Kööpenhaminan.


Fireside chat

Heikki Lehtonen – Suomivalimo, Otava osakas ja hallituksen jäsen

Fireside chat, jossa Peter Nyman ja Heikki Lehtonen keskustelevat investointi-innosta, globaalin markkinan ymmärtämisen merkityksestä myös kotimarkkinassa ja vähän taiteesta.


Monta tietä menestykseen

kahden erilaisen Pk-yrityksen tarina

Sanakirjan mukaan liike-elämässä menestyminen tarkoittaa taloudellista menestystä, joka tarkoittaa lähes samaa asiaa kuin kilpailukyky. Muitakin määritelmiä voidaan esittää: tavoitteiden onnistunut saavuttaminen, maine, tulevaisuuskyvykkyys… miten erilaiset pk-yritykset määrittelevät menestymisensä ja millaisilla strategisilla valinnoilla siihen pyrkivät. Tebatin juontaa Peter Nyman.


 – Hallitustyön vaikutus PK-yrityksen menestykseen

Tutkijat Juha Eskelinen ja Ossi Aura, Aalto

Nyt se on tutkittu: hyvät johtamiskäytännöt – parempi käyttökate. Miten paljon paremmin pk-yritykset voisivat kasvaa ja työllistää, jos niiden hallitustyö ja sitä myötä johtaminen olisi ammattimaista? Tutkimusaihion esittely: Ovatko riippumattomat hallitusjäsenet voimavara, joka voisi auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kehittymään tuottavammiksi, menestymään ja luomaan työpaikkoja?

Ilmoittaudu ›