Yrityksen ja yrittäjän palvelut Fenniassa

Fennia on taloudellisen turvallisuuden neuvonantaja yrityksille ja yrittäjille.

Tarjoamme riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut sekä johdon ja avainhenkilöiden palkitsemis- ja sitouttamisratkaisut.

Fennia haluaa olla kumppanina ja mukana asiakkaidensa kasvussa. Tarjoamme vakuutusturvan lisäksi monia lisäpalveluja yrityksenne työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ylläpitoon, kehittämiseen ja asiakasrahoitukseen.

Tarjoamme yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja alueellisen palvelutiimin

www.fennia.fi

 


 

Helsingin seudun kauppakamari on voimakas Helsingin metropolialueen kehittäjä, aktiivinen yritysten ja niiden avainhenkilöiden verkottaja sekä asiantunteva ja tehokas kumppani liiketoiminnan kehittämisessä.

Kauppakamari julkaisee myös ammattikirjoja, tuottaa verkkopalveluita ja järjestää koulutuksia.  Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta muun muassa johtamisesta ja esimiestyöstä, henkilöstö- ja taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Kauppakamarin Klubit ovat luottamuksellinen verkosto, missä jaetaan kokemuksia ja sparrataan toisia ammattifasilitaattorin johdolla.

Tutustu tuotteisiimme osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi ja kauppakamariin www.helsinki.chamber.fi

 


 

KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja.

Asiantuntemuksemme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kattavaan toimialaosaamiseen
Tilintarkastuksen ja varmennuksen asiantuntijamme varmistavat tilinpäätöksen ja taloudellisen informaation luotettavuuden. Vero- ja lakipalvelumme auttavat verotukseen liittyvien velvoitteiden hallinnassa. Neuvontapalvelumme tukevat asiakkaidemme kasvua ja suorituskykyä, auttavat hallitsemaan riskejä sekä hyödyntämään muuttuvien markkinoiden ja teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet. KPMG on toistuvasti nostettu tietoturvapalvelujen markkinajohtajaksi kansainvälisissä selvityksissä.

Kansainvälinen, mutta paikallinen
KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii 197 000 henkilön voimin 154 maassa ympäri maailmaa. Suomessa palveluksessamme on yli 1100 henkilöä. Toimimme lähellä asiakastamme 22 paikkakunnalla. Meillä on myös noin 110 hengen toimisto Tallinnassa. Tekemisemme keskiössä on aina asiakas. Olemme luotettava neuvonantaja ja keskustelukumppani kaikkialla, missä asiakkaillamme on toimintaa. Haluamme olla asiakkaidemme valinta, KPMG – the Clear Choice.

www.kpmg.fi

 


 

M-Brain on globaalisti toimiva tieto-, teknologia- ja konsultointiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa ja konsultoimme tiedon tehokkaassa hallinnassa ja hyödyntämisessä. Analysoimme ja paketoimme tiedon helposti omaksuttavaan muotoon päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi.

Kutsumme tätä tiedolla johtamiseksi.

Miten markkinatieto voi auttaa sinun liiketoimintasi kasvattamisessa ja uudistamisessa?

Ota yhteyttä: Nora Kärkkäinen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, M-Brain Suomi, 050 321 0879, nora.karkkainen@m-brain.com

www.mbrain.fi

 


 

Sofigate on bisnesteknologian pioneeri Pohjois-Euroopassa. Tarjoamme yrityksille sekä bisnesteknologian johtamisosaamisen sekä nykyaikaiset ratkaisut liiketoiminnan tueksi.
IT-johtamisen asiantuntijoitamme on yli 500 Espoossa, Tampereella, Oulussa, Ruotsissa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa. Me Sofigatella autamme kehittämään IT:tä niin, että se vastaa liiketoiminnan tarpeita ja edistää yrityksen digitalisaatiota. Meiltä löytyy osaaminen IT:n johtamiseen, IT-hankintoihin ja ulkoistuksiin, projektien johtamiseen ja teknologian hyödyntämiseen, sekä sparraamme yrityksiä digitalisaation johtamisessa.

www.sofigate.fi

Uskalla kasvaa!