Uskalla kasvaa – menestys

Aika: tiistai 2.4.2019 klo 16.00-19.00
Paikka: Fennian pääkönttori, Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki

Menestys ei synny tyhjästä eikä pysy pitämättä. Menestyäkseen yrityksen on oltava valmis kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Menestyksen triangeli muodostuu omasta tiimistä, asiakkaista ja kyvystä yrittää nähdä ”kulman taakse”, eli innovointikyvystä.

Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori ja useiden yritysten hallituksen puheenjohtaja ja jäsen Kari Neilimo puhuu hallitustyön roolista kasvun moottorina.

Kempin hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama kertoo millaisia askeleita Kempin menestyksen polulla on otettu.

Fennian Kari Wilen ja Teemu Vuontela antavat käytännön vinkkejä, miten kannustaa tiimiä pyrkimään kasvutavoitteisiin ja miten onnistumisesta parhaiten palkitaan. 

Katso tapahtuman kuvat ›

Uskalla kasvaa – kriisi

Aika: tiistai 12.2.2019 klo 16.00-19.00
Paikka: Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9, neuvotteluhuone Mansku

Kriisi on aina potentiaalinen uhka liiketoiminnalle. Sen tunnistaminen ja tunnustaminen haastaa niin operatiivista johtoa kuin hallitustakin – etenkin kun some lyhentää reagointiaikaa ja faktantarkistusta entisestään.

Tule kuulemaan miten kriisistä voi oppia ja miten hyödyntää sitä mahdollisuutena kasvuun. Terrafamen Lauri Ratia avaa, miten muutostyötä tehdään sitkeästi median paineesta huolimatta. Pohjoisranta BCW:n Esa Laurila ja Jarmo Forsell kertovat, kuinka onnistua poikkeustilanteiden hallinnassa ja viestinnässä toimintaympäristössä, jossa lähteiden uskottavuus on kyseenalaistettu. Esitykseen kuuluu yhteisesti tehtävä kriisiviestintäharjoitus. Kriisitietoiseen ajatteluun kuuluvasta riskienhallinnasta päivittävät KPMG:n Markku Otonkorpi ja Suvi Viljaranta.

Katso tapahtuman kuvat ja haastattelut ›

Uskalla kasvaa!